Pers

Op 3 augustus 2021, de geboortedag van Danny Sinclair, zanger van de “The Black Fellow’s” en later omgedoopt naar “The New Inspiration”. Samen met enkele vrienden herinneringen ophalen, oud-collega’s – Daniël Provo en Gust Roan grasduinen samen met Danny Sinclair in hun geheugen over vroeger. Mijmerend over de successen. Soms wat twijfelend of wat wel niet niet gebeurd was… Gent in Beeld had de eer aanwezig te zijn, en luisterden even mee.

Eén antwoord op “Pers”

  1. May I simply just say what a comfort to uncover an individual who actually knows what they are talking about on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people have to look at this and understand this side of your story. Its surprising you arent more popular because you surely possess the gift.

Reacties zijn gesloten.